Projektör

Skellefteå kommun befinner sig i en expansiv fas i sin utveckling. Här ska många fler människor leva och bo och just nu pågår arbetet för att möta utvecklingen. Det byggs och planeras som aldrig förr. Nya bostäder, arbetsplatser och områden tar form.

I och med denna utveckling så har vi behov av att förstärka verksamheten projekt och planering med en projektör inom väg, gata och markprojektering. Vår verksamhet samordnar planerade ombyggnationer och investeringar på både kort och lång sikt. Vi erbjuder dig en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till personlig och teknisk utveckling.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som projektör inom väg-, gata och markprojektering, till viss del även med projekteringsledning beroende på projekt. Uppdragen är mycket varierande avseende storlek och karaktär. I rollen arbetar du gränsöverskridande tillsammans med våra kollegor inom olika verksamhetsområden som vatten och avfall, park och natur, gata och väg, trafik och projektledning.

Kvalifikationer

Du har högskole-/universitetsexamen som är lämplig för uppdraget eller har förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt. Du har erfarenhet av arbete inom väg-/ gatu-/markprojektering. Du har ett teknikintresse och hanterar projekteringsverktyg som Autocad Civil 3D och/eller Novapoint.

Som person är du är noggrann, strukturerad och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. I rollen krävs det att du kan arbeta och driva projekteringen självständigt likväl uppskattar du att arbeta i team och projektgrupper när möjligheten ges. Du är kommunikativ, har förmågan att hitta lösningar och en vilja att bidra till utvecklingen av vår verksamhet. För tjänsten krävs B-körkort.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Tillträde efter överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Ansök här

Sista ansökningsdag: 1 mar 2020

Referensnummer: A895866/2019

Kontaktpersoner

Fredrik Winnerfall
verksamhetschef
0910-73 50 00

Övrigt

På samhällsbyggnad tänker vi kretslopp, framtid och människor. Vi erbjuder kommunal service av hög klass, för våra kommuninvånare och det lokala näringslivet. Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt. Vår kunskap finns inom områdena miljö, gator, parker, räddningstjänst, sotning, fysisk planering, hamn, service samt vatten och avfall.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Tillbaka till listan

Ansvarig nämnd: Kommunstyrelsen
Informationen granskades: 2020-02-17

Frågor och svar