FULLT ÖS! – om att göra sin grej!

Publicerad 2019-09-25

Jo, vi gör det igen - Vill du/ni vara med? Kulturaktörer och kulturföreningar - anmäl ert intresse till FULLT ÖS! en helg då vi gemensamt visar upp kulturkraften i Skellefteå.

FULLT ÖS! - 9 -10 november

Skellefteås kulturföreningar/kulturaktörer är en stor och viktig del i det lokala kulturlivet. Arrangemanget ”Fullt ös! – om att göra sin grej!”, som nu är på väg mot sitt andra år, är ett sätt att tillsammans göra denna kraft än mer synlig. Det både som en inspiration till andra men också som en påminnelse om vikten av kulturutövning i alla dess olika former.

Bakgrund; Idén till ”Fullt ös!” kläcktes av några kulturföreningar/aktörer i ett möte på kulturavdelningen som handlade om Nordanå kulturområde och det lokala kulturlivets utveckling. Mötet enades om att det är en angelägen sak att visa fram lite av det kulturmyller som finns i Skellefteå kommun. Att använda scenerna på Nordanå till det - är ett sätt att göra det på.

Så efter succén ifjol gör vi det igen, Fullt ös! – om att göra sin grej!
Lokalerna på Nordanå kulturområde är bokade 9 - 10 november 2019, för att användas av Skellefteås kulturföreningar/aktörer under två dagar.

Så vill du/ni vara med och visa fram din/er verksamhet, alltså göra er kulturgrej som en del av ”Fullt ös!”? Eller är det så att du vill vara med och arrangera det hela? I så fall, Välkommen med din anmälan till årets koordinator; Marina Georgescu. fulltosfest@gmail.com.

Praktiska saker; Gärna en intresseanmälan så snart som möjlig. Dock är deadline för anmälan den 25 oktober 2019

Marina tar emot alla anmälningar och lägger programmet efter principen ”först till kvarn”
på de scener som finns att tillgå…

Hallen
Nordanåteatern
Hörsalen
Caféscenen
Foajén (för informationsbord)
Kulturverkstan


Många vänliga hälsningar /
Åsa Renström (Skellefteå konstnärsförening Skogen), Anna-Carin Nilsson Björk (Skellefteå Riksteaterförening), Mats Åkerström (Jazzklubben Boston) Monica Eriksson (Bälgadraget), Anna-Lena Lundmark (kulturutvecklare Skellefteå kommun), Ulrika Rauhala och Marina Georgescu (Skellefteå berättarförening)