Norrgårda äldreboende

Norrgårda äldreboende ligger i Byske, några mil norr om Skellefteå. Äldreboendet byggdes 1975 och tillbyggt vid två tillfällen, senast 2010-11. Norrgårda är byggt i tre våningar med 54 lägenheter. Lägenheterna är mellan 24 och 31 kvadratmeter och en lägenhet är 40 kvadratmeter. Det finns uteplats samt balkonger från gemensamma utrymmen mot söder. Lägenheterna angränsar till gemensamma utrymmen med matplats och tv-hörna. Norrgårda finns i anslutning till hälsocentralen och folktandvården. Avstånd till busshållplats är cirka 300 meter.

 

Vilka aktiviteter finns hos oss?

På Norrgårda finns tid för vardagsaktiviteter, egen tid och gemensamma aktiviteter. De gemensamma aktiviteter som ordnas kan vara musik, berättarstunder, besök från studieförbund eller andra föreningar. Det finns också tid för att sitta ned en stund tillsammans och samtala, att samlas vid måltider eller fikastunder.

På boendet finns anslaget veckans gemensamma aktiviteter. Du kan också fråga personalen vad som är planerat för veckan.

Vissa aktiviteter är även öppna för dig som har hemtjänst och bor i närområdet. Du kan kontakta boendet om du vill veta vilka aktiviteter som du kan delta i eller fråga din hemtjänstpersonal.

Ansvarig nämnd: Socialnämnden
Informationen granskades: 2016-09-07