Skogsbackens äldreboende

Skogsbackens äldreboende ligger i centrala Boliden, några mil väster om Skellefteå. Äldreboendet byggdes 1982 det gjordes en omfattande renovering 2014/2015. Boendet har 23 lägenheter, mellan 26 och 43 kvadratmeter. En av lägenheterna på enheten Granen används för korttidsvistelse och växelvård. Alla lägenheter angränsar till gemensamma utrymmen där det finns matplats och tv-hörna.

Alla lägenheter är i markplan och det finns en gemensam innergård med odlingar, promenadstråk och bänkar. Innergården är avgränsad med staket och alla boenden når den via gemensamma utrymmen. 

Restaurangen, som finns i samma hus som Skogsbacken, är öppen klockan 11.30-13.00.

 

Vilka aktiviteter finns hos oss?

På Skogsbacken finns tid för vardagsaktiviteter, egen tid och gemensamma aktiviteter. De gemensamma aktiviteter som ordnas kan vara musik, berättarstunder, besök från studieförbund eller andra föreningar. Det finns också tid för att sitta ned en stund tillsammans och samtala, att samlas vid måltider eller fikastunder.

På boendet finns anslaget veckans gemensamma aktiviteter. Du kan också fråga personalen vad som är planerat för veckan.

Vissa aktiviteter är även öppna för dig som har hemtjänst och bor i närområdet. Du kan kontakta boendet om du vill veta vilka aktiviteter som du kan delta i eller fråga din hemtjänstpersonal.

 

Öppettider

Ansvarig nämnd: Socialnämnden
Informationen granskades: 2016-09-07