Daglig verksamhet KRUT form och mediebyrå 

Inriktning och innehåll

KRUT står för Kreativ Utveckling. Vi har två olika inriktningar. Den ena är hantverk och skapande, och den andra är poddradio, det vill säga radio över internet. Konstgruppen och mediegruppen har ett nära samarbete med varandra.

KRUT Formbyrå

Här får du uttrycka och utveckla dig konstnärligt i olika tekniker och material genom till exempel måleri, teckning och skulptur.
Ibland hämtar vi inspiration genom att besöka konstutställningar och göra studiebesök. Vi har också egna utställningar där vi visar upp våra arbeten.

KRUT Mediebyrå

Tillsammans framför vi dina berättelser. Vi spelar in program inom en rad olika områden, till exempel mina intressen, mitt mående, intervjua en gäst, livs- och samhällsfrågor. Sen sänder vi programmet via vår podd, ut i etern.
Utöver verksamheten med poddradio har vi möjlighet att arbeta med foto och film. Vi har även en bärbar utrustning för reportage för att kunna göra både bild- och ljudreportage ute på fältet.

Målgrupp

För dig som är konstnärligt intresserad och/eller har ett intresse för digitala medier. Vi vänder oss till dig som har en intellektuell eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning.

Ansvarig nämnd: Socialnämnden
Informationen granskades: 2018-12-17