Omsorg, stöd och hjälp

 • Coronaviruset och ekonomiska problem

  2020-03-31

  För många innebär coronaviruset en försämrad privatekonomi på grund av till exempel varsel, arbetslöshet eller minskad inkomst. Hur klarar man exempelvis av att betala sina bolån om man varslas eller permitteras från jobbet?

  Läs mer
 • Ditt barn och dina pengar

  2020-03-18

  Är du en blivande förälder? När livet förändras kan man behöva fylla på med ny kunskap. Det gäller inte minst inom området privatekonomi. Oavsett om du redan har full koll på alla utgifter och intäkter och är medveten om vilka konsekvenser som olika val leder till, finns det nya risker och möjligheter i samband med föräldraskapet.

  Läs mer
 • Information med anledning av sjukdomen covid-19

  2020-03-11

  Skellefteå kommun följer händelseutvecklingen och analyserar hur en eventuell smittspridning påverkar kommunal verksamhet. Kommunen gör förebyggande och förberedande åtgärder. Vi utgår från ansvariga myndigheters bedömningar och rekommendationer, framför allt Folkhälsomyndighetens.

  Läs mer
 • Drabbad av bedrägeri?

  2019-12-16

  Budget- och skuldrådgivningen har det senaste året sett en ökning i antalet personer som blivit utsatta för ekonomiska bedrägerier på nätet och som sen söker hjälp.

  Läs mer
< 1 2 3 4 > 

Ansvarig nämnd:

Informationen granskades: