Aktiviteter

Ovanligt många intressanta och trevliga saker att göra, sommar som vinter och för hela familjen – det är en av de tydligaste och mest typiska fördelarna med Skellefteå Camping. Och allt som oftast nära inpå!

Kuligheter året runt.
Skellefteå Camping har något för alla åldrar och tillfällen. Generösa boende-erbjudanden och aktiviteter alldeles inpå. Koppla av i mysiga stugor och rum. Låt äventyret börja när alla vaknat till. Här är allting väldigt nära.

Direkt utanför dörren:
Vitbergsområdet med fenomenala träningsmöjligheter och funpark för skidor och bräda. Finslipa tekniken i upplysta spår redan innan säsongen kommit igång. Så fort temperaturen sjunker startar snökanonerna.

Strax intill:
Tennishall, hockeyarenor, curlinghall, innebandyplaner, inomhusbad, äventyrshus och mycket mer. I stadskärnan bara ett par minuter bort: shopping, bio, teater, nöje, evenemang och dessutom en av Norrlands bästa boulehallar.

Välkommen hit.
Och tillbaka. Det bästa betyget vi som camping kan få är när våra gäster besöker oss igen. Därför lägger vi mycket kraft på service, gästfrihet och att hålla anläggningen i topptrim.

 

Vill du veta vad som händer i Skellefteå under din vistelse så kommer du till evenemangskalender här