Med solsken i blick och massor att göra!

Det är inte bara solen som värmer på Skellefteå Camping utan också det strålande utbudet av skojiga aktiviteter. Från den lekfulla Miniklubben till det vågskummande Vitbergsbadet!

Äventyrsgolf

Hos oss har äventyrsgolfen 12 spännande banor med olika teman från Skellefteå.
Spela genom en guldtacka, Västerbottensosten, över Lejonströmsbron och genom slalomportar.
Pris för barn (upp till 12 år) 40 kr, vuxen 80 kr och 2 vuxna + 2 barn 220 kr

NYHET!
10-kortet kostar 500 kr för vuxna, 250 kr för barn (upp till 12 år) och är ej personligt, så vill du dela kortet med din sambo, ett syskon eller en vän så går det alldeles utmärkt! Kortet går att använda på Äventyrsgolfen på både Skellefteå Camping och Byske Havsbad.

Passa på att boka 10-kortet samtidigt som ditt boende så finns kortet redo för dig när du checkar in!

Hoppkudden

Nytt från förra året 2017 är att vi, förutom den stora hoppkudden, nu även har en liten för de mindre barnen. Kuddarna finns i stora lekparken och är igång alla dagar under högsäsongen.

Lekplatser

Campingen har tre stycken lekplatser; en för de lite mindre barnen ovanför området Slätten, den stora för alla åldrar vid område Backen och en lite mindre på området Terrassen som just nu är under ombyggnad. I den stora lekplatsen finns vår omtyckta hoppkuddar samt grävmaskinerna.

Bad

Nära campingen ligger Eddahallen, en modern bad- och friskvårdsanläggning med stor motionsbassäng, familjedel för dom mellanstora med hopp, klättring och vågor samt ett litet badlandskap för de minsta. Här finns även en relaxavdelning med kall & varm källa och olika bastutyper i avkopplande miljö. För den som vill hålla sig i form så har Eddahallen ett gym med maskiner, fria vikter samt konditionsdel och erbjuder gruppträning i nya fina lokaler i anslutning till badet.  Eddahallens webbplats.

I direkt anslutning till campingen ligger Skellefteås fina utomhusbadanläggning, Vitbergsbadet. Här finns något för alla smaker - vågmaskin, vattenrutschbana, barnpool, varmvatten- och bubbelpool. Här hittar du också ett "luftland" med hoppborg, rutschkana och hinderbana. 

Restaurang Vitbergsbadet har ny ägare och erbjuder i år både kebab- och pizzarätter och har öl- och vinrättigheter.

Här kan du titta runt på Vitbergsbadet

NYHET!
Denna sommar kan du köpa ett 3-dagars badkort för dig och din familj. Kortet kan du använda på Vitbergsbadet, Byskes tempererade utebad samt på Eddahallen från och med 17:e juni.

3-dagarskort stor familj (2 vuxna + 2 ungdomar): 350 kr
3-dagarskort liten familj (1 vuxen + 2 ungdomar): 250 kr
Extra ungdom (7-17 år): 60 kr

Passa på att boka badkortet samtidigt som ditt boende så finns kortet redo för dig när du checkar in!

Fiske

Fina fiskemöjligheter finns i Skellefteälven bara 2 km från campingen där fiske från land är enklast i närheten av Lejonströmsbron.  Vi rekommenderar även att prova på fisket i någon av Skellefteå kommuns 1500 sjöar eller ca 1000 vattendrag. Fiskekort krävs och kan köpas i receptionen eller på Skellefteå Turistbyrå.

Läs mer om fisket i hela kommunen.

Friluftsliv

Vitberget som campingen ligger vid är ett av Skellefteås finaste friluftsområden. Här finns uppmärkta motionsslingor på mellan 3 och 18 km, varav den längsta tar dig ända till Skelleftehamn. Kartor finns att hämta i receptionen.

För den orienteringsintresserade kan vi även nämna att Skellefteå Orienteringsklubb, SOK, har sin verksamhet på området.

Vitberget har även två stycken mountainbikebanor, en på 2,9 km samt en på 5,2 km. Banorna utnyttjar den naturliga terrängen på Vitberget och passar både nybörjaren så väl som den mer avancerade åkaren.

Bara ett stenkast från campingen har Tennisklubben fina utomhusbanor och två inomhusbanor. Tid bokar du på webben.  Tennishallens webbplats

Kombihall med friidrott och klättervägg och en massa annat finns inom bekvämt gångavstånd.

Nästan lika nära ligger Norrvalla, en komplett idrottsarena, där man skräddarsyr lösningar för klubbar och träningsläger.

Upp