Skellefteå Camping husbil

Boka Swecamps Husbilsbiljett

Med Swecamps Husbilsbiljett kan du upptäcka de 11 anläggningarnas vackra och unika platser runt om i Sverige. Återkom till din favoritanläggning eller upplev nya platser. Ta del av Utomhusupplevelser och skapa minnen av STUNDER TILLSAMMANS.

Husbilsbiljetten gäller för 2 personer och en husbil för en övernattning under perioden 15 september -15 maj. Övernattningen inkluderar el och på alla våra anläggningar finns möjlighet för avloppstömning och påfyllning av vatten. Husbilsbiljetten gäller ett år från och med datumet då köpet gjordes och kan inte nyttjas vid förbokning.
 
På värdehandlingen du får finns ett löpnummer som du anger när du kommer till anläggningen. Löpnumret är unikt och kan innehålla flera husbilsbiljetter. För att ta reda på vilket värde och hur många biljetter som finns kvar på ditt löpnummer kan du kontakta en av anläggningarna eller Swecamp 0771-84 04 04, kontakt@swecamp.se
 
Varmt välkommen att köra in husbilen hos oss, koppla av, upplev Utomhusupplevelser, njut och skapa minnen av STUNDER TILLSAMMANS.

 

Här köper du din husbilsbiljett