Säsongsgäst Skellefteå

Här finns information som du som säsongsgäst kan ha extra nytta av. Tipsa oss gärna om vad du tycker borde finnas med på den här sidan. Tack för denna säsong, vi hälsar välkommen till sommaren 2019!

Säsongsträffar

 

 

Hyresperiod

Säsongsperioden avser 1 juni - 2 september 2018 (för vissa plaster gäller 15/6-2/9) under förutsättning att platsen är brukbar.

Vid ankomsten

Vill vi att du checkar in i receptionen så att vi kan registrera din ankomst, ge dig husvagnsbrickan och ge dig dina värdecheckar. Många gånger är det också en hel del information vi behöver ge dig som skiljer sig från andra gäster. Om du väljer att komma före eller efter avtalets tid så betalar du för din plats enligt gällande prislista.

Värdecheckar

I år får du värdecheckar för 500 SEK som du kan nyttja hos oss, på Vitbergsbadet, Byske Havsbad och Byskes tempererade utebad. På campingen gäller checkarna i Servicepoolen för aktiviteter/uthyrning samt till tvätt.

Tvätt

Som säsongsgäst kan du köpa 10-kort för 300 kronor. 

Giltighetsmärke

Ditt campingkort kommer från och med i år att skickas direkt hem till er.

Läsbar el

På Solsidan kan du styra kostnaden för just din elförbrukning. Mätaren läser vi av när du reser och du betalar per kWh. Priset per kWh är 2 SEK.

Om du väljer att åka tidigare

Om platsen lämnas tom ska detta alltid meddelas i receptionen och meddela även eventuell ny ankomstdag. Under din frånvaro har vi rätt att hyra ut din plats till annan gäst. Återbetalning sker inte om du väljer att avflytta före hyresperiodens utgång, inte heller om du temporärt lämnar tomten tom.

Miljön är viktig för oss

På Skellefteå Camping. Vi sorterar vitt och grönt glas, papper, kartong, plast, batterier och metall. Som en extra service har vi nu en släpvagn uppställd på miljöstationen där du kan lämna grovsopor, som till exempel grillar, solstolar med mera.

Elsäkerhet

Anslutningskabeln mellan stolpen och husvagnen skall vara CE godkänd och ska ha en ledarea av 2,5mm2 och inte överstiga 20 meters längd. Alla maskiner eller anordningar som används i förtältet skall vara anpassade och godkända för utomhusbruk. All elförbrukning skall gå över brytsäkringen som finns i husvagnen.

Vid avresan

Vill vi att du checkar ut i receptionen och lämnar in husvagnsbrickan, passerkort och eventuella tvättkort.

Platsen

Ska lämnas precis som den såg ut när du kom, alltså nyklippt. Detta gäller även under tiden du bor. Gräsklippare finns att låna i servicepoolen. Om du åker mitt i säsongen måste du kontakta vaktmästare så tar vi hand om trätrallen. Lämna inte kvar cyklar, möbler, grillar etc på platsen och observera att vi inte ansvarar för de grejer som lämnats kvar hos oss!

Prisdifferentiering av platser

År 2015 började vi med prisdifferentiering på hela campingområdet, detta för att det ska bli mer rättvist utifrån platsernas storlek. Alla platser från 130 m2 är så kallade exklusive platser och kostar därför 50sek extra per natt och säsongspriset beräknas på 36 dygn

Trivsel och ordning

För camping gäller Camping Key Europe

Servicebyggnader

 

Förråd och trätrall

Möjlighet till erbjudande om förråd försvinner från och med 2017.

Som ni vet så håller vi hela tiden på att utveckla, förändra och förbättra campingområdet. Vi kommer att sälja, flytta eller använda byggnaderna på campingen endast för eget bruk.

Vi har under ett antal år kunnat erbjuda vinterförråd men från hösten 2017 blir detta inte möjligt.

Man kommer inte heller att kunna lämna någonting kvar på sin tomt. Vi kan endast erbjuda förvaring om man själv packar sin trall på en pall och surrar lasten ordentligt så att vi lätt kan flytta den. Pallen ska vara väl märkt så att vi till sommaren 2018 kan ställa tillbaka den på er plats innan ni kommer.

 

Vinterförvaring

Om du vill lämna kvar vagnen för vinterförvaring måste du teckna ett avtal med oss. Kostnaden för att lämna vagnen är 2000:- och betalas i samband med kontraktskrivning för vinterförvaring

Det finns ett begränsat antal platser så först till kvarn gäller! Åker du under juli månad måste du själv flytta ut vagnen från området till av oss hänvisad plats.

På grund ändrade förutsättningar för Solsidans område så måste du som vill ha vinterförvaring från och med säsongen 2017 flytta din vagn, till av oss anvisad plats på Terassen.

Man får inte sätta upp ett förråd på sin plats, gäller hela året!