Bolidens badhus

Välkommen till Bolidens badhus som ligger vid Bolidenskolan i centrala Boliden, tre mil väster om Skellefteå. Det är ett lugnt och mysigt badhus med familjär stämning som erbjuder motion och avkoppling.

På Bolidens badhus kan du bada, gå på vattengympa, basta, gå på gymmet eller träna spinning.

Höjd åldersgräns på kommunens mindre badhus
Från 1 augusti 2018 höjdes åldersgränsen för simkunniga barn som besöker våra mindre badhus utan vuxen. Nu måste du vara tio år och kunna simma minst 25 meter för att få bada själv på de mindre kommunala badhusen. Det gäller Byske badhus, Burträsk badhus, Bureå badhus och Bolidens badhus.

Vi hyr även ut badet och vårt festrum, se mer information till höger.

Tänk på att bada fräscht

Under hela vecka 43 kommer alla badhus i Skellefteå kommun att vara med i kampanjen "Bada fräscht" som beskriver hur viktigt det är att tvätta sig med tvål och schampoo innan du går ner i badet så att du inte tar med dig smutsen ner i bassängen.. Det här skapar också en bättre miljö i luft och vatten för alla som vistas i badhuset.
- Ju mindre föroreningar vi har i vattnet, ju mindre klor behöver tillsättas, säger Pär Antonsson, badmästare vid Byske badhus.

 

Massage

Du kan även boka tid för klassisk massage.

Dopingpolicy

Boliden badhus dopingpolicy handlar om att de tar avstånd från allt användande av dopingklassade medel i badhusets lokaler. 
Boliden badhus dopingpolicy 2017

 


 

Öppettider

Ansvarig nämnd: Fritidsnämnden
Informationen granskades: 2019-05-23