Bild på barnpoolen på Bureå Badbhus

Bureå badhus

Välkommen till Bureå badhus som ligger vid skolan i centrala Bureå, två mil söder om Skellefteå. Här kan du bada, motionsimma, basta och relaxa. Du har också möjlighet att hänga med på något av våra gruppträningspass i vattnet. Du kan även hyra badet för olika tillfällen. Eller varför inte boka en massage till dej själv eller överraska någon annan!

Information med anledning av Coronaviruset (Covid -19)

Med anledning av den ökade smittspridningen som råder i samhället kommer badhusen från och med torsdag 12 november stänga för allmänheten på grund av de nya skärpta allmänna råd som gäller till och med 8 december 2020, men kan komma att förlängas.

Men badhusen kommer att hålla öppet för simskoleverksamhet, skolans idrott- och simundervisning samt föreningsledd träning för barn och ungdomar födda 2005 eller senare.

Samtliga kommunala gym och gruppträningar i anslutning till simhallarna stänger också.

Du som har 3, 6 el 12 månadskort på våra bad el gym behöver inte aktivt göra något. Korten förlängs automatiskt med den tid anläggningen är stängd. Vill man sedan ha sitt månadskort ”fryst” längre än den stängningstid som blir, måste man kontakta sin anläggning.

 

Du är alltid välkommen oavsett om du vill bada, gymma, gå på vattengympa eller bara ta det lugnt i bastu/bubbelpool. Har du inte besökt vårt fina Skattkammarbad hoppas vi att du får möjlighet att göra det snart.

Vi har en 16 meters bassäng och en härlig bubbelpool. En  barnbassäng med 34 grader i vattnet och mycket kul för de små barnen.  Njut av vår bastu med utsikt över hallen eller med en stjärnhimmel av fiberoptik.
Om Du vill prova att doftsätta bastubadet, fråga personalen om eteriska oljor.

Hos oss badar småbarn med både badblöja och badbyxa. Finns att köpa här.

Vi har röda avgångar på vissa tider/aktiviteter. Röd avgång innebär att du får 10:- rabatt på engångsbiljetten. Röda avgångar gäller för följande: Motionssim Tisdag 7.00-9.00, motionssim Onsdag 19:45-20:00 samt Vattengympa Fredag 11:00-11:45

 

Tänk på att bada fräscht

Tvätta dej alltid ordentligt innan du stiger ner i bassängen. Lämna smuts och hår i duschen istället för i bassängen. Det skapar en bättre miljö i luft och vatten för alla som vistas i badhuset.

-Ju mindre föroreningar vi har i vattnet desto mindre klor behöver tillsättas.


Tillgång till gymmet årets alla dagar!
Hos oss kan du köpa tagg till gymmet.
Då har du möjlighet att träna årets alla dagar mellan 05.00 och 23.30.
Du kan köpa gymkort för 3-, 6-, eller 12 månader.
Du som fyllt 15 år också kan köpa tagg. Målsmans underskrift behövs på kontraktet.

Välkommen in eller ring så berättar vi mera.

Vi har ett nytt kassasystem med kortläsare. För att systemet ska fungera behöver du köpa ett plastkort av oss om du väljer att köpa klipp eller årskort. Kortet kostar 50 kronor.

Du har också möjlighet att delbetala när du köper träningskort eller badkort hos oss.

Dopingpolicy

Bureå badhus dopingpolicy handlar om att vi tar avstånd från allt användande av dopingklassade medel i Bureå badhus lokaler. 
Bureå badhus dopingpolicy 2017

 

Nåt kul på gång
Hyr badet för personalgruppen, kalaset, syjuntan, kvartersfesten eller annat skoj.
Det kostar 600 kronor per timme plus 15 kronor per person över 7 år.
Vi hjälper till med idéer, upplägg och genomförande.

 

Öppettider

Ansvarig nämnd: Fritidsnämnden
Informationen granskades: 2020-11-12

Frågor & svar