Pojke på flytbräda med mamma.

Byske badhus

Byske badhus är det mångfasetterade lilla badhuset mitt i Byske centrum. Det är en friskvårdsanläggning med möjlighet till lek, träning och avkoppling. Här skapar vi fritidsaktiviteter för Byskeborna med omnejd.

Information med anledning av coronaviruset (Covid-19)

Skellefteå kommuns badhus följer myndigheternas riktlinjer för hantering av situationen kring coronaviruset och tar självklart smittspridningen på fullt allvar. I nuläget finns inga särskilda restriktioner för simhallar.

Badhusen desinficerar bassängvattnet med klor som gör att virus inte kan föröka sig i bassängvattnet, håller en hög frekvens på städningen och informerar besökarna om hur viktigt det är att duscha före bad och att vara extra noga med handhygienen. Dessutom uppmanar vi besökarna att torka av redskap före och efter träningspasset. Desinfektion och spritservetter tillhandahålls av anläggningen.

Du som besökare är välkommen att träna, bada och simma hos oss – om du känner dig frisk. Annars ska du stanna hemma. Var extra noga med handhygienen.

Badhusen omfattas inte av förbudet mot allmänna sammankomster och tillställningar, men antalet besökare kommer att begränsas till max 50 personer inklusive personal.

Påsklov på Byske badhus

Här kan du läsa våra öppettider påsklovet 2020

Fredagsmys

Avrunda veckan med ett besök på badhuset
15.00 släcks lamporna, vi tänder ljus och fyller bastustävan med eterisk olja.
Känner du för en aktivitet innan bastun är du välkommen att bada, simma eller gymma 12.00-17.30  Eller kanske delta i vår cirkelträning ”21minutesWorkout”  16.30

Parkering vid badhus, gym och sporthall

Parkering får ske på framsidan av badhuset.
Förbjudet att parkera på skolgården mellan sporthallen och ishockeyplan måndag-fredag 7-18

10 års gräns på kommunens mindre badhus

Du måste vara tio år och kunna simma minst 25 meter för att få bada själv på de mindre kommunala badhusen. Det gäller Byske badhus, Burträsk badhus, Bureå badhus och Bolidens badhus.

Till skåpen

Använder du hänglås. Har du inget hänglås hemma kan du köpa ett hos oss.

Tänk på att bada fräscht

Det är viktigt att tvätta sig med tvål och schampo innan du går ner i badet så att du inte tar med dig smutsen ner i bassängen. Det här skapar en bättre miljö i luft och vatten för alla som vistas i badhuset.
Ju mindre föroreningar vi har i vattnet, ju mindre klor behöver tillsättas.
Barn under 3 år ska även ha en badblöja under sina badkläder.

Friskvårdspeng

Kom ihåg att nyttja din friskvårdspeng. Köp träningskort och badkort.

Simskolor på Byske badhus

Simskolor på Byske badhus bedrivs i början av höst och vårtermin.
Just nu är simskolorna igång och ingen anmälan kan göras

Vad vill du göra?

Boka träning

Alla e-tjänster

Öppettider

Ansvarig nämnd: Fritidsnämnden
Informationen granskades: 2020-04-02
Nyhet

Möjlighet att frysa månadskort

2020-03-31 Från 1 april kan du som är över 70 år ”frysa” ditt 3-månaders, 6-månaders eller årskort på kommunens badhus utan kostnad. Frysningen gäller till att b...

Läs mer