Eddahallen1

Eddahallen

Information med anledning av coronaviruset (Covid-19)

Skellefteå kommuns badhus följer myndigheternas riktlinjer för hantering kring coronaviruset och tar självklart smittspridningen på fullt allvar. I nuläget finns inga särskilda restriktioner för simhallar.
Eddahallen desinficerar bassängvattnet med klor som gör att virus inte kan föröka sig i bassängvattnet, håller en hög frekvens på städningen och informerar besökarna om hur viktigt det är att duscha före bad och att vara extra noga med handhygienen. Dessutom uppmanar vi besökarna att torka av redskap före och efter träningspasset. Desinfektion tillhandahålls av anläggningen.
Du som besökare är välkommen att träna, bada och simma hos oss-om du känner dig frisk. Annars ska du stanna hemma. Var extra noga med handhygienen.
Badhusen omfattas inte av förbudet mot allmänna sammankomster och tillställningar.

Eddahallen följer alla riktlinjer och förhållningsätt ang coronaviruset och så länge Eddahallen fortsätter sin verksamhet som vanligt så gäller vanliga/ordinarie regler vid frysning av kort. Det vill säga endast årskort går att frysa upp till 90 dagar mot en kostnad av 100kr. Gäller ej FAR. Vid uppvisande av läkarintyg kan kort förlängas efter sjukdomstiden.

Öppettider

Ansvarig nämnd: Fritidsnämnden
Informationen granskades: 2020-04-09
Nyhet

Möjlighet att frysa månadskort

2020-03-31 Från 1 april kan du som är över 70 år ”frysa” ditt 3-månaders, 6-månaders eller årskort på kommunens badhus utan kostnad. Frysningen gäller till att b...

Läs mer