Eddahallen1

Eddahallen

Vi informerar!
Eddahallen håller stängt hela badet lördag 26/9 för Simtävling
Cafe´och Gym är öppet som vanligt. Vill du bada ändå har Bureå öppet 8.30-15.30 eller Byske öppet 10.00-14.00 för ett härligt dopp. Simma lugnt

Information med anledning av coronaviruset (Covid-19)

Skellefteå kommuns badhus följer myndigheternas riktlinjer för hantering kring coronaviruset och tar självklart smittspridningen på fullt allvar. I nuläget finns inga särskilda restriktioner för simhallar.

Eddahallen desinficerar bassängvattnet med klor som gör att virus inte kan föröka sig i bassängvattnet, håller en hög frekvens på städningen och informerar besökarna om hur viktigt det är att duscha före bad och att vara extra noga med handhygienen. Dessutom uppmanar vi besökarna att torka av redskap före och efter träningspasset. Desinfektion tillhandahålls av anläggningen.

Du som besökare är välkommen att träna, bada och simma hos oss-om du känner dig frisk. Annars ska du stanna hemma. Var extra noga med handhygienen.

Köp din dagsbiljett i vår webshop

Badhusen omfattas inte av förbudet mot allmänna sammankomster och tillställningar, men antalet besökare kommer att begränsas. Det kommer att finnas 150 st dagsbiljetter till försäljning varje dag, exklusive personal samt skolans verksamhet. Med start söndag 27/9, men du kan köpa din biljett redan i dag.

Du som har 12-klipp eller månadskort berörs inte utan har garanterat plats.

I receptionen på Eddahallen har vi försäljning av 12-klipp och månadskort.

För att undvika långa köer och folksamlingar vill vi att du köper din dagsbiljett via vår webshop.

Köp dagsbiljett till Eddahallen

Öppettider

Ansvarig nämnd: Fritidsnämnden
Informationen granskades: 2020-09-23