Flygbild Vitbergsbadet

Vitbergsbadet

Vitbergsbadet ligger i direkt anslutning till Skellefteå Camping, bara två kilometer från centrala Skellefteå. Här finns bad och aktiviteter för alla åldrar och grader av djärvhet. Passa på att bada innan vi stänger den 18 augusti.

Priser

Köp badbiljetten på webben

Köp din badbiljett på nätet via vår webbshop.  Här kan du även förköpa biljetter till Byske utebad. Webbshopen fungerar i webbläsarna Chrome, Firefox, Safari och Edge.

Det här kan du göra på Vitbergsbadet

Här finns den klassiska vågmaskinen som gjort Vitbergsbadet unikt under fler decennium. Men du hittar även vattenrutschbanor, barnpool, varmvatten- och bubbelpool.

Vill du ha en torr upplevelse finns även ett "luftland" med bland annat hoppborg och hinderbana, allt inramat av gröna gräsmattor och förhoppningsvis massor av sol.

För dig som är badsugen året om rekommenderar vi må-bra-templet Eddahallen eller något av våra andra badhus runt om i kommunen. Mer information hittar du i länkarna till höger.

Vad vill du göra?

Köpa badbiljett

Alla e-tjänster

Öppettider

Ansvarig nämnd: Fritidsnämnden
Informationen granskades: 2020-01-14
Sida

Sommarkortet

Äntligen är det dags att rulla av strumporna och doppa tårna i härligt svalkande vatten. Med sommarens badkort kan du njuta och plaska så mycket du vi...

Läs mer