Ursvikens bibliotek

Du hittar biblioteket i Ursvikens Folkets Hus. Vårt bibliotek ger service till förskolor, skolor och dig som bor, jobbar eller besöker Ursviken.

På biblioteket kan du låna böcker/ljudböcker för barn och vuxna, läsa dagstidningar och tidskrifter samt låna DVD-filmer för barn. Här finns också böcker på andra språk, t ex engelska, DAISY och storstilsböcker. Söker du en speciell bok, eller vill läsa på ett särskilt språk, som inte finns på biblioteket; prata med personalen så försöker vi hjälpa dig.

Internet

Här kan du boka en dator för att surfa på Internet. Du får sitta max två timmar/dag. Datorn bokas kostnadsfritt; utskrifter kostar 2 kr/sida. Det finns också scanner till dator.

Öppettider

Ursvikens Bibliotek/Folkets Hus tillgänglighet Tillgänglighet Ursvikens bibli...
Bokbloggar Bokhora
Ansvarig nämnd: Kulturnämnden
Informationen granskades: 2018-06-09
Nyhet

Så fortsätter arbetet med kulturhuset

2016-10-12 Projektet Kulturhus Skellefteå drivs målmedvetet vidare efter att White Arkitekter utsågs till vinnare med sitt bidrag ”Sida vid sida” i juni i den up...

Nyhet

Första kongressen bokad till kulturhuset!

2016-06-21 Skellefteås kommande kulturhus har fått sin första kongressbokning, som dessutom har anknytning till en av husets blivande kärnverksamheter. Det är Bi...