Vi vill veta vad våra matgäster tycker

Det är viktigt att våra matgäster är nöjda med maten vi serverar. Den ska ge energi att orka hela dagen, oavsett om den utspelar sig i sandlådan på förskolan, i skolbänken under ett prov, eller på äldreboendet med ett besök av familjen. Därför lyssnar vi på våra matgäster när vi jobbar fram den nya matsedeln.

Sitter du inne med det bästa receptet på korvstroganoff eller tacolasagne? Vi har plats i vår meny för din favoritmat!

Utmana kockarna!

I kampanjen ”Utmana kockarna” har du möjlighet att dela med dig av ditt favoritrecept med chans att just din rätt kan börja lagas i våra kök. Det behöver inte vara en huvudrätt utan det funkar lika bra att tipsa om ett tillbehör eller något till salladsbordet. I slutändan är det våra kockar som bestämmer vilka rätter som får ta plats i menyn, men utmana dem gärna!
Önska rätt och skicka oss ditt recept här

Alla är välkomna att skicka in sitt förslag, matgäst, förälder, anhörig eller personal. Var med och påverka vad vi ska servera i Skellefteå kommun.

Och du, kockarna i köken uppskattar spontan feedback också – så tveka inte att berätta för dem vad du tycker om maten nästa gång du besöker oss!

För att maten ska bli så bra som möjligt för alla våra gäster så provlagade vi, före sommaren, olika rätter till våra gäster och utsedda referensgrupper. Rätter som vi får tips om nu under hösten kommer också att provlagas innan det beslutas om de ska ingå i den nya matsedeln eller inte och ger oss samtidigt en chans att justera och ändra i menyn. Resultaten av vårens provsmakningen presenteras här under hösten 2019.

Ansvarig nämnd: Nämnden för support och lokaler
Informationen granskades: 2019-09-03