Uppleva och göra

 • Elite Hotels of Sweden är tilltänkt operatör för kulturhushotellet i Skellefteå

  2018-07-11

  Skellefteås kommande kulturhus inklusive nytt premiumhotell byggs i trä enligt kommunens högt ställda hållbarhetsmål. Det är en av anledningarna till att ett flertal aktörer visat intresse för att driva hotellet i nära samverkan med husets kulturella verksamheter. Nu är det klart att Skellefteå kommun bedömer hotellkoncernen Elite Hotels of Swedens erbjudande som det bästa för Skellefteå.

  Läs mer
 • Förbjudet bada husdjur

  2018-07-10

  Det är inte tillåtet att bada sina husdjur på kommunens badplatser. Det gäller till exempel på Mobackenbadet, Falkträskbadet och Boviken.

  Läs mer
 • Ny version av ”Med båt längs Skellefteälven”

  2018-07-05

  För att du lättare ska ta dig fram på Skellefteälven har båtklubbarna och Skellefteå kommun tagit fram en ledbeskrivning ”Med båt längs Skellefteälven”. Den finns nu i en uppdaterad version här på webben med
  några ändringar.

  Läs mer
 • Föreningsnytt extra juli 2018

  2018-07-03

  Sverige är i åttondelsfinal mot Schweiz. Är det dags för en upprepning av VM 1994? Testa plogging medan du väntar på matchen. Anmäl er till Hållbarhetsveckan, vecka 38 (17-23 september). Glöm inte heller Arvsfondens träff i Skellefteå den 17 september.Klicka för att läsa mer.

  Läs mer

Ansvarig nämnd:

Informationen granskades: