Sommarjobb drifttekniker

Produktion VA och biogas är en del i samhällsbyggnads vatten och avfallsavdelning. Huvuduppgiften är att producera och distribuera dricksvatten samt samla in och rena avloppsvatten. I verksamheten ingår även att behandla organiskt avfall och avloppsslam genom rötning samt att producera biogas. Verksamheten spelar en central roll i samhällsutvecklingen och kan samtidigt jämföras med en processindustri.

För jobb under sommaren söker vi drifttekniker till enheterna vatten, ledningsnät, avlopp och biogas.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att genom tillsyn och skötsel säkerställa drift och underhåll av vattenverk, reservoarer, bigogasanläggning, avloppsreningsverk och avloppspumpstationer. I jobbet på enheten ledningsnät ingår även byte av vattenmätare.

Du arbetar tillsammans med övrig driftspersonal men förväntas utföra arbetsuppgifterna självständigt och med hög kvalitet.

Kvalifikationer

Teknisk gymnasieutbildning med inriktning driftteknik/processindustri eller energiprogrammet alternativt annan utbildning inom VA.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom likande VA-verksamhet som exempelvis VVS-installation, driftteknik VA eller annan processindustri. För jobbet krävs körkort.

Anställning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök här

Sista ansökningsdag: 15 apr 2020

Referensnummer: A927724/2020

Kontaktpersoner

Peter Edlund
enhetschef
0910-73 50 00

Andreas Johansson
enhetschef
0910-73 50 00

Ulf Åström
enhetschef
0910-73 50 00

Övrigt

På samhällsbyggnad tänker vi kretslopp, framtid och människor. Vi erbjuder kommunal service av hög klass, för våra kommuninvånare och det lokala näringslivet. Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt. Vår kunskap finns inom områdena miljö, gator, parker, räddningstjänst, sotning, fysisk planering, hamn, service samt vatten och avfall.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Tillbaka till listan

Ansvarig nämnd: Kommunstyrelsen
Informationen granskades: 2020-02-17

Frågor och svar