Bra jobb i Skellefteås skolor och förskolor

Är du utbildad lärare och funderar på att flytta till Skellefteå? Eller har du tidigare arbetat som lärare och funderar på att återvända till yrket? Då är du den vi söker!

Skellefteå växer. Det byggs bostäder, förskolor och skolor, fritidsanläggningar, butiker och ett kulturhus. Den pågående utvecklingen innebär att vi behöver fler förskollärare och lärare. Vi satsar på en skola i toppklass med pedagogik i framkant. Därför vill vi välkomna dig som vill utvecklas tillsammans med oss!

Vi söker dig som är behörig förskollärare, lärare i åk F-6, eller grundlärare inriktning fritidshem. Annonsen gäller en tillsvidareanställning där du kommer fungera som en resurs i våra verksamheter i väntan på att inplaceras på en tjänst som matchar din kompetens.

Arbetsuppgifter

Du skapar en trygg och utvecklande miljö för barn och elever. Du planerar, genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet med barn och elever i fokus. Tillsammans med dina kollegor arbetar du aktivt med verksamhetens utveckling och värdegrund.

Kvalifikationer

Vi söker dig som värdesätter olikheter och välkomnar nytänkande och kreativitet. Du har förmåga att skapa engagemang och är tydlig i din kommunikation. Som person är du ansvarsfull, flexibel och har en god samarbetsförmåga.

Du är legitimerad förskollärare, legitimerad lärare i åk F-6 eller legitimerad lärare inriktning fritidshem, eller har ansökt om lärarlegitimation inom dessa områden. Visa i så fall upp en kvittens från Skolverket.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Tillträde efter överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte med din ansökan.

Ansök här

Sista ansökningsdag: 15 mar 2020

Referensnummer: A918781/2020

Kontaktpersoner

Magdalena Jonsson
chef, Central bemanning
0910-73 50 00

Maria Alm
rekryteringskonsult, Central bemanning
0910-73 50 00

Fackliga företrädare

Lärarförbundet och LR nås via Kundtjänst

0910-73 50 00

Övrigt

För att arbeta inom Utbildning och arbetsmarknads verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/

Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Tillbaka till listan

Ansvarig nämnd: Kommunstyrelsen
Informationen granskades: 2020-02-17

Frågor och svar