Sjuksköterskor, resursteam, natteam, hemvård och boenden

Är du legitimerad sjuksköterska och sugen på nya utmaningar? Som sjuksköterska hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter. Hälso- och sjukvårdsenheten ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser för patienter från 18 år och uppåt som har behov av hälso- och sjukvård hemma, både inom särskilt och ordinärt boende. Ledorden i varje möte är professionalitet, engagemang och framsynthet.

Som sjuksköterska i resursteamet arbetar du över hela kommunen och har därför stor variation och flexibilitet i ditt arbete. Du arbetar främst dagtid måndag till fredag, men även kväll och helgtjänstgöring ingår i arbetet, natt kan förekomma.

Som sjuksköterska i natteamet arbetar du över hela kommunen. Arbetet är varierande och självständigt samtidigt som du har stöd av ditt sjukskötersketeam. Arbetstiden är huvudsakligen förlagd till natt, men schemalagd kvällstjänstgöring förekommer.

Som sjuksköterska i hemsjukvården och vård och omsorgsboende arbetar du inom det område och boende som ditt team är knutet till. Du är fast vårdkontakt för ett antal patienter och arbetar självständigt och samtidigt i nära samarbete med ditt team. Arbetstiderna är dag, kväll och helg.

Vi söker sjuksköterskor till:
• Natteamet
• Resursteamet
• Regnbågens vård- och omsorgsboende
• Brogårdens vård- och omsorgsboende
• Höjdens vård- och omsorgsboende
• Ömhetens vård- och omsorgsboende
• Burträskgårdarnas vård- och omsorgsboende
• hemsjukvården Lövånger
• hemsjukvården Burträsk
 
Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du ingår i ett multiprofessionellt team som samarbetar med och kring patienten. Att handleda och stötta andra yrkesgrupper så att de växer i deras yrkesroll är en viktig del av uppdraget. Du möter många olika patienter och bedömer, planerar, utför och följer upp hälso- och sjukvårdsinsatser för dessa.

Kvalifikationer

Du är en problemlösare som har förmåga att snabbt ställa om och prioritera när förutsättningarna ändras. Du har lätt för att samarbeta och skapa förtroendefulla relationer med andra, samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt.

Du är legitimerad sjuksköterska och har erfarenhet av att arbeta med äldre/geriatrik, vård i livets slutskede, hemsjukvård eller psykiatri. Har du dessutom specialistutbildning inom något av dessa områden är det så klart ett stort plus. Det är meriterande med B-körkort.

Skellefteå kommun är sedan 2018 finsk förvaltningskommun, det är därför meriterande om du kan finska.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Vi gör löpande urval så vänta inte med din ansökan. Tillträde efter överenskommelse.

Ansök här

Sista ansökningsdag: 20 sep 2020

Referensnummer: A967866/2020

Kontaktpersoner

Terece Harrysson
rekryteringskonsult
0910-73 50 00

Fackliga företrädare

Annika Forssander
Vårdförbundet
0910-73 50 00

Övrigt

Vi inom avdelningen för vård och omsorg strävar efter att alla ska kunna leva livet bäst möjligt. En viktig del av arbetet är att erbjuda stöd till människor att få klara sig själva och bo kvar hemma så länge som möjligt. Vår verksamhet innefattar allt från hemtjänst och stödinsatser till vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård i hemmet och på boenden samt förebyggande verksamhet såsom fotvård, anhörigstöd och dagverksamhet för personer med demenssjukdomar.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Tillbaka till listan

Ansvarig nämnd: Kommunstyrelsen
Informationen granskades: 2020-04-17

Frågor och svar