Sjuksköterskor, sommarjobb och längre vikariat

Är du legitimerad sjuksköterska och sugen på nya utmaningar? Eller har du precis avslutat dina sjuksköterskestudier? Oavsett om du är intresserad av ett sommarjobb eller längre vikariat så kan vi erbjuda dig ett spännande och omväxlande jobb. Som sjuksköterska hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare.

Hälso- och sjukvårdsenheten arbetar med patienter från 18 år och uppåt som har behov av hälso- och sjukvård på primärvårdsnivå i hemmet, både inom särskilt och ordinärt boende. Målet är att erbjuda en hälso- och sjukvård som främjar hälsa, självständighet och upplevelsen av ett meningsfullt liv. Är du ny i yrket kan vi erbjuda dig en introduktionsanställning med längre introduktion och inskolning utifrån dina tidigare erfarenheter.

Arbetsuppgifter

- Utreda, planera, genomföra och utvärdera hälso- och sjukvård utifrån din profession som sjuksköterska.
- Handleda personal i omvårdnad och instruera/handleda patient och närstående.
- Arbeta i team med omsorgspersonal, arbetsterapeuter och sjukgymnaster.

Arbetstiden kan förläggas dag, kväll, helg, natt eller i kombinationer av dessa, utifrån dina egna önskemål och verksamhetens behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är önskvärt med specialistutbildning som distriktssköterska eller vård av äldre. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete på vård- och omsorgsboende eller med hemsjukvård.

Du känner engagemang och är professionell och lyhörd i ditt arbete. Du bemöter och visar respekt för patientens behov och önskemål. Som sjuksköterska arbetar du både självständigt och tillsammans med andra. Körkort är ett krav.

Skellefteå kommun är finsk förvaltningskommun, det är därför meriterande om du kan finska. Kan du dessutom teckenspråk så ser vi det som en tillgång i våra verksamheter.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid / deltid
Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträde efter överenskommelse. Urval och rekrytering sker löpande. Vänta därför inte med din ansökan.

Ansök här

Sista ansökningsdag: 26 apr 2020

Referensnummer: Sommar 2020

Kontaktpersoner

Terece Harrysson
rekryteringskonsult
0910-73 50 00

Fackliga företrädare

Annika Forssander
Vårdförbundet
0910-73 50 00

Övrigt

--

Tillbaka till listan

Ansvarig nämnd: Kommunstyrelsen
Informationen granskades: 2020-02-17

Frågor och svar