Sommarjobb, Vård och omsorg och Stöd och service

Arbetsuppgifter

HEMTJÄNST/ÄLDREBOENDE
Som undersköterska eller vårdbiträde inom hemtjänsten och på vård- och omsorgsboende (äldreboende) stöttar du individer med praktiska sysslor och personlig omvårdnad.

En del av hemtjänsten är Nattpatrullen. Där är uppdraget att skapa trygghet för de som kan ha svårt att komma till ro på natten. Du är också den som är först på plats när någon har aktiverat sitt trygghetslarm. Du arbetar självständigt med mycket frihet och mycket ansvar.

GRUPPBOSTAD/SERVICEBOSTAD/KORTTIDSBOENDE
I arbetsuppgifterna på gruppbostad, servicebostad eller korttidsboende ingår att stötta människor i personlig omvårdnad, praktiska sysslor, fritidsaktiviteter och sociala kontakter. Du är också ett stöd i boendets pedagogiska verksamhet.

PERSONLIG ASSISTANS
Som personlig assistent jobbar du i personens hem och dina arbetsuppgifter utgår från den enskildes önskemål och behov. Arbetsuppgifterna kan bland annat innebära medicinska insatser, personlig omvårdnad, praktiska sysslor, fritidsaktiviteter och sociala kontakter.

Inom alla yrkesområden ingår social och medicinsk dokumentation. Arbetstiden är schemalagd dagtid, kvällar, helger och nätter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som känner starkt engagemang, är ansvarsfull, pålitlig och lyhörd i ditt arbete. Du bemöter och visar respekt för brukarens behov och önskemål.

Det är meriterande om du har utbildning eller studerar inom området vård och omsorg. Erfarenhet av liknande arbete och annan arbetslivserfarenhet är också något vi värdesätter.

Du ingår i ett arbetslag, men vissa arbetsuppgifter innebär ändå ensamarbete och därför krävs det att du är självständig och kan fatta egna beslut. Att kunna prata och skriva på svenska är ett krav då du kommer att föra social dokumentation, utföra en del medicinska insatser samt kommunicera med brukare. Du ska ha fyllt 18 år.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid / deltid
Vi tillämpar individuell lönesättning

Vi anställer löpande, vänta därför inte med din ansökan!


Ansök här

Sista ansökningsdag: 21 jul 2019

Referensnummer: Sommar 2019

Kontaktpersoner

Helen Abrahamsson
rekryteringskonsult
0910-73 50 00

Maria Löfgren Lindqvist
rekryteringskonsult
0910-73 50 00

Victoria Nilsson
rekryteringskonsult
0910-73 50 00

Fackliga företrädare

Malin Andersson
Kommunal
0910-73 50 00

Jonas Classon
Kommunal
0910-73 50 00

Övrigt

--

Tillbaka till listan

Ansvarig nämnd: Kommunstyrelsen
Informationen granskades: 2019-07-11

Frågor och svar