Sommarjobb chefer till vård- och omsorgsavdelningen

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta i en organisation där helhetsperspektiv, trygghet och hälsa är nyckelord. Som chef inom vård- och omsorgsavdelningen ansvarar du för insatser vid boende eller i hemtjänst utifrån fastställda mål, riktlinjer och tilldelad budgetram.

Som chef inom vård- och omsorgsavdelningen är du underställd verksamhetschef och har det övergripande ansvaret för 20-35 medarbetare samt verksamhets- och budgetansvar.

Som chef i vår verksamhet bidrar du till en kultur där vi arbetar med den äldre i fokus och stödjer denne för att leva livet bäst möjligt. Du driver arbetet framåt och bidrar till verksamhetens utveckling i samarbete med närliggande hemtjänstområden och vård- och omsorgsboenden. Arbetet ska genomsyras av kommunens värdegrund där professionalitet, engagemang och framsynthet är ledorden.

Kvalifikationer

Lämplig examen på universitets- eller högskolenivå. Du har ett genuint intresse inom ditt område och har förmåga att reflektera och analysera. Du är fokuserad, modig och får saker att hända. Viktiga egenskaper är förmåga att motivera andra, samt att skapa samverkan och öppenhet för en god arbetsmiljö med ett förtroendeskapande och kreativt arbetsklimat. Kunskap om verksamhetsområdet är meriterande.

Till vissa vikariat är det nödvändigt med körkort och tillgång till bil.

Anställning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid
Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträde efter överenskommelse

Ansök här

Sista ansökningsdag: 15 mar 2020

Referensnummer: A927028/2020

Kontaktpersoner

Peter Näsström
verksamhetschef
0910-73 50 00

Linda Dehlin
verksamhetschef
0910-73 50 00

Övrigt

--

Tillbaka till listan

Ansvarig nämnd: Kommunstyrelsen
Informationen granskades: 2020-02-17

Frågor och svar