Förskollärare, Hallonbackens förskola

Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter.

Hallonbackens förskola är en enavdelningsförskola som ligger på Mobacken 4 km väster om Skellefteå. På Hallonbacken går barn i åldrarna 1-5 år, tre pedagoger arbetar där och maten lagas på plats av vår kokerska. Den stora gården delas med Smultronbackens förskola som vi har ett nära samarbete med. I närheten finns även Jockebacken med grillplats och härlig miljö.
Läs mer om Hallonbackens förskola här: http://www.skelleftea.se/hallonbackensforskola

Mobackenområdet står inför förändringar då tre nya förskolor kommer att byggas inom en fyra-årsperiod. Vi behöver tänka nytt, tänka om och framförallt tänka tillsammans. Vi ser därför att du gärna är en person som tänker nytt, vågar prova nytt och bidrar till ett utvecklande förhållningssätt. Barnen är i fokus i både planerings- och vardagsarbete. Ständig utveckling av verksamheten är viktig för oss och där är du med och påverkar.

Som förskollärare hjälper du varje barn att bli sitt bästa jag. Vi söker dig som vill bli en del av vårt bästa oss!

Arbetsuppgifter

Som förskollärare ansvarar du för att skapa en trygg och pedagogiskt utvecklande miljö för barnen. Du planerar, genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet med barnen i fokus. Du har nära samarbete med kollegor, vårdnadshavare och andra samverkansparter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som värdesätter olikheter och välkomnar nytänkande och kreativitet. Du utför ditt arbete på ett förtroendeingivande sätt och har en förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv. Du har förskollärarlegitimation. Vi ser gärna att du som ännu inte fått din legitimation också söker jobbet. Visa då upp en kvittens från Skolverket.

Skellefteå kommun är finsk förvaltningskommun, det är därför meriterande om du kan finska. Kan du dessutom teckenspråk så ser vi det som en tillgång i våra verksamheter.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträde 2019-08-05


Ansök här

Sista ansökningsdag: 30 jun 2019

Referensnummer: A885238/2019

Kontaktpersoner

Mariann Nilsson
förskolechef
0910-73 50 00

Fackliga företrädare

Liselotte Hultmar
Lärarförbundet
0910-73 50 00

Övrigt

Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skolkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna för- och grundskola, fritidshem, grundsärskola, kulturskola, elevhälsa bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skolkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Tillbaka till listan

Ansvarig nämnd: Kommunstyrelsen
Informationen granskades: 2019-07-11

Frågor och svar