Sommarjobb Byske Havsbad

Byske Havsbad har bra boende med hög standard och en välskött camping. Genom positiv, kunnig och serviceinriktad personal skapas bra relationer till gästerna.

Byske tempererade utebad ligger i direkt anslutning till den 5-stjärniga campinganläggningen Byske Havsbad, där vi har ett väl etablerat samarbete med gästen i fokus. Badet erbjuder en stor bassäng på 25 meter, barnpool och fyra vattenrutschbanor på totalt 220 meter samt ett luftland med tio attraktioner.

Här kan du läsa mer om Byske Havsbad http://www.skelleftea.se/byskehavsbad

Arbetsuppgifter

Oavsett roll kommer du att vara tillgänglig för att ge gäster service och svara på frågor. Tillsammans arbetar vi för att göra gästernas upplevelse så bra som möjlig!

Vi har schemalagd arbetstid och jobbar både kvällar och helger.

Kvalifikationer

Vi söker personer till en rad olika områden och det är meriterande om du har erfarenhet inom något av dessa områden:

• Reception
• Kassa, café och service
• Barn- eller ungdomsverksamhet
• Fastighetsskötsel/vaktmästeri
• Lokalvård/städ
• Bad

Inom vissa områden är det ett krav att du har fyllt 18 år och har B-körkort. För att jobba som badvärd krävs det att du avlagt prov för Guldbojen innan du anställs.

Som person trivs du med att ge andra människor service och är duktig på att skapa goda relationer. Du är initiativrik och har förmåga att lösa problem även i pressade situationer. Du är engagerad, ansvarsfull och tillmötesgående. Du bör ha goda kunskaper i svenska och engelska, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

För att arbeta i vår verksamhet krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Utdraget beställer du själv på https://polisen.se. Ta med dig utdraget om du blir kallad till intervju.

Anställning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Tidsperiod 8-10 veckor. Vi kommer att göra löpande urval så vänta inte med din ansökan!

Ansök här

Sista ansökningsdag: 15 apr 2020

Referensnummer: A930126/2020

Kontaktpersoner

Kina Lindberg Webb
Rekryteringskonsult
0910 - 73 50 00

Övrigt

Kultur- och fritidskontoret är en aktiv del i samhällsbyggandet och ska verka för att erbjuda alla kommuninvånare möjligheter till en rik och aktiv fritid, en god allmänkulturell verksamhet, ett tillgängligt bibliotek och därutöver ett berikande samarbete med våra lokala föreningar.

Vi vill säkerställa ett rikt utbud av fritids- och kulturaktiviteter för att skapa ett framåtsyftande och attraktivt Skellefteå.

Genom verksamhet i egen regi och i nära samverkan med andra skapar vi förutsättningar för en berikande och hälsofrämjande fritid som bidrar till en attraktiv och stimulerande livsmiljö där hela människan kan växa och må bra.

Genom vårt förhållningssätt stärker vi jämställdhet och integration, inbjuder till aktivitet och förmedlar en positiv bild av Skellefteå.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Tillbaka till listan

Ansvarig nämnd: Kommunstyrelsen
Informationen granskades: 2020-02-17

Frågor och svar